Danmarks Motionsuge

Hvad skal du opleve i uge 41?

DELTAGERE

Glæd dig til tusindvis af åbne og gratis arrangementer for alle aldre – i alle idrætter – over hele Danmark i uge 41 (9.-15. oktober 2023)

 

Følg Danmarks Motionsuges side på Facebook + tilmeld dig Facebook begivenheden. Så er der du sikker på at få info om Danmarks Motionsuge 2023.

Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan opleve, og derfor spørger vi dig: Har du prøvet ishockey? Skydning?  MMA? Floorball? Cricket? Fægtning? Orienteringsløb? Parkour?

Har du lyst til at prøve disse og alle andre tænkelige idrætsformer? Opleve noget nyt? Og vil du møde motionsfællesskaberne over hele Danmark?

Så sæt kryds i din kalender, i jeres families kalender, i jeres kollegers kalender allerede nu.

  • Tjek kalenderen for arrangementer nær dig.
  • Danmarks Motionsuge – altid i uge 41.
  • 9. – 15. oktober 2023
  • Tusindvis af gratis og åbne arrangementer over hele landet.
  • Der er også massevis af arrangementer på skoler og arbejdspladser, børneinstitutioner, plejecentre og meget mere.
  • Arrangører er foreninger, klubber, organisationer, kommuner og private arrangører.
  • Du kan også selv arrangere og tilmelde en begivenhed i Danmarks Motionsuge. Læs mere.

Klubber, kommuner, organisationer og foreninger og private arrangører på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til åbent hus, åbne træninger, kom-og-prøv events, særlige arrangementer i bymiljøerne og ude i naturen.

Samtidig er der fuld gang i den på alle landets skoler. Skolernes Motionsdag er en del af hele Danmarks Motionsuge. Din skole kan også være med i både Skolernes Motionsdag og i Danmarks Motionsuge. Læs mere.

På massevis af arbejdspladser er man også med i Danmarks Motionsuge. Hvis man deltager i Arbejdspladsernes Motionsuge, så er man også med i hele Danmarks Motionsuge. Læs mere.

Se meget mere under ’begivenheder’, hvor du kan finde spændende aktiviteter nær dig. Vi forventer, at der er flere tusinde arrangementer.

Arrangementskalenderen opdateres løbende, så der kommer flere og flere tilbud. Hold derfor godt øje med kalenderen, især fra midten af august og frem mod uge 41.

OM DANMARKS MOTIONSUGE

Danmarks Motionsuge er en ny fest for motion og fællesskaber. Det foregår i hele uge 41 over hele Danmark.

Klubber, kommuner, organisationer og foreninger og private arrangører på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt – helt gratis.

ET ENORMT PARTNERSKABSPROJEKT

Et nyt og stort partnerskab står bag Danmarks Motionsuge. Det er faktisk historisk, at denne kreds af idrættens store organisationer er gået sammen om at skabe en helt ny tradition.

Dansk Idræts Forbund, DGI, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt og ISCA har indgået en aftale om i de kommende år sammen at løfte Danmarks Motionsuge til at blive én af de allerstørste begivenheder i Danmark.

Med Danmarks Motionsuge ønsker vi, at alle danskere har mulighed for at opleve alle de former for bevægelse, de ikke har prøvet før, og at de mærker det fællesskab, som foreningslivet og idrætten har at byde på.

Læs mere om baggrunden for Danmarks Motionsuge.