SAMARBEJDSPARTNERE

I 2022 samarbejder Danmarks Motionsuge med følgende organisationer

 

Sundhedsstyrelsen

Diabetesforeningen

Ældre Sagen

Landsforeningen af VæreSteder

 

VIL I VÆRE MED I SAMARBEJDET OM DANMARKS MOTIONSUGE?

Med Danmarks Motionsuge har vi skabt en ny national begivenhed, som hvert år samler hele landet i en fest for motionsfællesskaberne.

I kan også være med, og vi opfordrer nu potentielle samarbejdspartnere til at tage kontakt til os.

Vi samarbejder også med:

 • Civilsamfundsorganisationer, netværksorganisationer, paraplyorganisationer
 • Kommuner
 • Patientforeninger
 • Større institutioner
 • Virksomheder
 • Mega events, festivaler, folkemøder, o.l.
 • Andre markante aktører og arrangører .. Tag endelig kontakt til os, for at høre om mulighederne.

Samarbejder med ovenstående aktører kan have flere former og formål, eksempelvis:

 • Fælles koordinerede kampagner målrettet jeres lokale foreninger og medlemmer, så der skabes flere arrangementer over hele landet i uge 41.
 • Udvikling af større flagskibsprojekter og andre markante indsatser.
 • Matchmaking mellem jeres organisation, kommune m.m. og relevante idrætsorganisationer.
 • Vidensdeling, ideudvikling og muligheder for at præge de kommende år med Danmarks Motionsuge.
 • Mulighed for at indgå i fælles fundraising.

 

Et enormt partnerskabsprojekt

Et nyt og stort partnerskab står bag Danmarks Motionsuge. Det er faktisk historisk, at denne kreds af idrættens store organisationer er gået sammen om at skabe en helt ny tradition.

Dansk Idræts Forbund, DGI, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt og ISCA har indgået en aftale om i de kommende år sammen at løfte Danmarks Motionsuge til at blive én af de allerstørste begivenheder i Danmark.

Spredningen og mangfoldigheden af arrangementer gør, at der er noget for alle over hele Danmark, og at vi sammen kan lave mere for flere.

Danmarks Motionsuge var i 2021 en succesfuld finale i DRs årstema “Sammen i bevægelse” . Se den inspirerende video derfra nederst på denne side.

En del af hele Danmarks Motionsuge

Arbejdspladsernes Motionsuge – også i uge 41

I hele uge 41 er kolleger landet over aktive sammen i forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsuge – en del af Danmarks Motionsuge.

Find masser af inspiration til aktiviteter, som dig og dine kolleger kan give jer i kast med – eller deltag i det lokale firmaidrætsevent, hvor der er spændende aktiviteter på programmet over hele landet.

Deltag i Danmarks Motionsuge med dine kolleger på kontoret, lagerhallen, klinikken eller måske på værkstedet. Alle kan være med, og mulighederne er mange.

Få inspiration og tilmeld jeres arrangementer nu

Hop med på aktivitetsbølgen med dine kolleger

Kommunerne kan også være med i Danmarks Motionsuge

Viborg Kommune melder klar

Viborg Kommune bakker op om Danmarks Motionsuge. I uge 41 skal kommunernes borgere i alle aldre have muligheden for at dyrke motion og måske prøve noget helt nyt.

Vi arbejder meget med mangfoldighed og bevægelse, og det spiller rigtig godt sammen med Danmarks Motionsuge, hvor vi vil give borgerne mulighed for let adgang til motion og forhåbentlig inspiration til mere bevægelse. Allerede nu oplever vi en stor opbakning fra både erhvervs- og foreningslivet, og det er vigtigt for, at det kan lykkes at få så mange borgere som muligt med” – fortæller Lars Stentoft, der er direktør for Kultur- & Udvikling i Viborg Kommune.