OM DANMARKS MOTIONSUGE

Danmarks Motionsuge er en ny bevægelsesfest i uge 41, hvor klubber, kommuner, organisationer og foreninger på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt – helt gratis. Med Danmarks Motionsuge ønsker vi, at alle danskere har mulighed for at opleve alle de former for bevægelse, de ikke har prøvet før, og at de mærker det fællesskab, som foreningslivet og idrætten har at byde på.

Kun fantasien sætter grænser for bevægelsen, og derfor spørger vi dig; Har du prøvet MMA? Har du prøvet floorball? Har du prøvet cricket? Har du prøvet fægtning? Har du prøvet parkour?

Se meget mere under ’begivenheder’, hvor du kan finde spændende aktiviteter nær dig.

 

GUIDE TIL DIG, DER ARRANGERER EN AKTIVITET

Skal din klub, kommune, organisation eller forening være med til at bevæge og inspirere danskerne under Danmarks Motionsuge? Opret jer som arrangør HER. Husk at orientere jer i retningslinjerne for god sikkerhed for afholdelse af offentlige events.

Bevæg dig for livet, der er et samarbejde mellem DGI og DIF, giver også råd, tips og tricks til at afvikle det gode arrangement. Hent en gratis guide HER

Vi glæder os til at udgive jeres aktiviteter på sitet.

Det er DR, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF, DGI og ISCA, som står bag Danmarks Motionsuge. Det er første gang, idrættens største organisationer og DR går sammen om at udvikle en begivenhed, der skal engagere den danske befolkning i at bevæge sig mere.

 

OM SAMMEN I BEVÆGELSE

Danmarks Motionsuge er en del af projekt Sammen i Bevægelse, som DR, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI er gået sammen om for år 2021. Fysisk aktivitet er en gevinst for vores krop og mentale tilstand. Derfor er det et mål, at flere mennesker får glæde og gavn af bevægelse og idræt. Partnerskabets mission er at inspirere danskere til at bevæge sig sammen og hver for sig.

Fotos: @Unsplash