Danmarks Motionsuge

Hvad skal du opleve i uge 41?

PR-Materiale

Her kan I downloade PR-materialer, som frit kan bruges til kommunikationen og markedsføringen ifm. Danmarks Motionsuge.

Arrangører kan også downloade en række plakater, ses vi igen-liste, tak fordi du kom-flyer, skabelon til pressemeddelelse, tekstforslag til SoMe opslag mm.

Det er let at anvende før, under og efter jeres arrangement. Med PR-materialerne kan I som arrangører synliggøre jeres arrangement lokalt i forbindelse med Danmarks Motionsuge. Nogle materialer (plakat mm) kan I enten a) udfylde med tid/sted mm på skærmen inden i printer den, eller b) print den, og skriv derefter tid/sted mm. med tusch.

Øverst er Danmarks Motionsuge logoer, og dernæst alle arrangør PR-materialerne. Derefter kommer en lang række grafiske opslag til sociale medier, med forskellige pay offs og fotos af forskellige idrætter. Til sidst finder I lidt forskelligt grafik, videoer og fotos, som frit kan downloades og bruges.

I er også meget velkomne til at lave jeres eget PR-materiale ud fra Danmarks Motionsuges logoer og grafik. Der er også materialer, hvor I selv kan indsætte foto og jeres eget logo.

PR-materialerne må bruges af arrangører, foreninger, organisationer, samarbejdspartnere, medier og alle andre, som aktivt kommunikerer om – eller deltager i – Danmarks Motionsuge. Medier og samarbejdspartnere er velkomne til at kontakte os på info@danmarksmotionsuge.dk, hvis der er spørgsmål til brugen af Danmarks Motionsuges visuelle identitet.

Logoer

Vælg frit det logo, som passer bedst til jeres brug. Der er også to versioner med gennemsigtig baggrund, til jer som skal bruge det til grafiske produktioner.

Danmarks Motionsuge bomærke er designet med tanken på fællesskab i alle former for motion, idræt og sport. Figurerne skal illustrere mennesker. Én person er på vej ind i fællesskabet – eller på vej ud for at hente flere til. Hovederne kan også symbolisere bolde, og armene kan symbolisere en bane, hal, hockeystave m.m. Hele bomærket er drejet 20* for at illustrere bevægelse. Sæt hovedet lidt på skrå, og du kan se, at armene former et hjerte.

PR-materialer til arrangører

PR-materialer som kan bruges før, under og efter jeres arrangement.

Arrangører kan herunder downloade en række kampagne-materialer, plakater, flyers mm.

Med materialerne kan I som arrangører synliggøre jeres arrangement lokalt i forbindelse med Danmarks Motionsuge. Vi har lavet materialerne, så de er klar til, at I kan bruge dem.  Vær opmærksom på at plakat og flyer er skabeloner, hvor du selv skal indsætte bl.a. tid, sted og foreningsnavn.

Der er versioner, hvor I udfylder dem digitalt og derefter printer dem. Og der er versioner, hvor I printer dem først og dernæst med tusch skriver tid/sted mm.

I er også meget velkomne til at lave jeres eget PR-materiale ud fra Danmarks Motionsuges logoer og grafik. I finder en masse varianter af logo, SoMe grafik og fotos her på siden.

SoMe grafik - Collager

Download forskellige collager. Gode at dele på Facebook og Instagram.

SoMe grafik - Hvad skal du prøve?

Download 25 forskellige SoMe opslag med teksten HVAD SKAL DU PRØVE? De er med billeder af forskellige idrætter. De passer til både Facebook og Instagram.

 

SoMe grafik - Prøv en ny idræt

Download 25 forskellige SoMe opslag med teksten PRØV EN NY IDRÆT. De er med billeder af forskellige idrætter. De passer til både Facebook og Instagram.

 

SoMe grafik - Vær med

Download en række forskellige SoMe opslag. De passer til både Facebook og Instagram.

SoMe grafik - Oplev mere

Download en række forskellige SoMe opslag. De passer til både Facebook og Instagram.

SoMe grafik - Mærk fællesskaberne

Download en række forskellige SoMe opslag. De passer til både Facebook og Instagram.

SoMe grafik - indsæt jeres eget billede

Download og indsæt jeres eget billede eller logo. De passer både til Facebook og Instagram.

Coverfotos til Facebook

Brug disse som coverfotos til jeres forenings, klubs eller organisations Facebook side.

I versionerne 2, 4, 6, 8, 10, 12 og 14 herunder er der et hvidt/blankt felt. Der kan I selv indsætte jeres eget logo.

Coverfotos til LinkedIn og X (Twitter)

Brug gerne disse til jeres LinkedIn og X (Twitter) side. En oplagt idé til virksomheder, organisationer, kommuner, foreninger og klubber.

ANDEN GRAFIK