Danmarks Motionsuge

Hvad skal du opleve i uge 41?

PR-Materiale

På denne side kan I downloade PR-materialer, som frit kan bruges til kommunikationen og markedsføringen ifm. Danmarks Motionsuge.

PR-materialerne må bruges af arrangører, foreninger, organisationer, samarbejdspartnere, medier og alle andre, som aktivt kommunikerer om – eller deltager i – Danmarks Motionsuge.

Arrangører kan downloade en række kampagne-materialer, plakater, flyers mm. som er lette at anvende før, under og efter jeres arrangement. Med materialerne kan I som arrangører synliggøre jeres arrangement lokalt i forbindelse med Danmarks Motionsuge. Vi har udarbejdet materialerne, så de er klar til, at I kan bruge dem. Materialerne er i den blå boks i højre side. Klik og download filerne enkeltvis. Vær opmærksom på at plakat og flyer er skabeloner, hvor du selv skal indsætte bl.a. tid, sted og foreningsnavn.

I er også meget velkomne til at lave jeres eget PR-materiale ud fra Danmarks Motionsuges logoer og grafik. I finder en masse varianter af logo, SoMe grafik og fotos herunder. Scroll ned – der er masser af brugbare materialer.

Medier og samarbejdspartnere er velkomne til at kontakte os på info@danmarksmotionsuge.dk, hvis der er spørgsmål til brugen af Danmarks Motionsuges visuelle identitet.

Pressemeddelelse & debatindlæg

Download pressemeddelelsen om Danmarks Motionsuge 2023 her: Pressemeddelelse – Danmarks Motionsuge

Download debatindlæg fra formændene i partnerskabet bag Danmarks Motionsuge – DIF, DGI, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt og ISCA – her: Debatindlæg – Danmarks Motionsuge 2023

Logoer

Vælg frit hvilket logo, som passer bedst til jeres brug. Der er også to versioner med gennemsigtig baggrund, til jer som skal bruge det til grafiske produktioner.

Danmarks Motionsuge bomærke er designet med tanken på fællesskab i alle former for motion, idræt og sport. Figurerne skal illustrere mennesker. Én person er på vej ind i fællesskabet – eller på vej ud for at hente flere til. Hovederne kan også symbolisere bolde, og armene kan symbolisere en bane, hal, hockeystave m.m. Hele bomærket er drejet 20* for at illustrere bevægelse. Sæt hovedet lidt på skrå, og du kan se, at armene former et hjerte.

Collage opslag til Facebook og Instagram

Download forskellige collager. Gode at dele på Facebook og Instagram.

Coverfotos til Facebook

Brug disse som coverfotos til jeres forenings, klubs eller organisations Facebook side.

I versionerne 2, 4, 6, 8 og 10 herunder er der et hvidt/blankt felt. Der kan I selv indsætte jeres eget logo.

Coverfotos til LinkedIn og Twitter

Brug gerne disse til jeres LinkedIn og Twitter side. En oplagt idé til virksomheder, organisationer, kommuner, foreninger og klubber.

SoMe opslag - Vær med

Download en række forskellige SoMe opslag. De passer til både Facebook og Instagram.

SoMe opslag - Oplev mere

Download en række forskellige SoMe opslag. De passer til både Facebook og Instagram.

SoMe opslag - Mærk fællesskaberne

Download en række forskellige SoMe opslag. De passer til både Facebook og Instagram.

SoMe opslag - indsæt jeres eget billede

Download og indsæt jeres eget billede eller logo. De passer både til Facebook og Instagram.

ANDEN GRAFIK

VIDEO

Du er velkommen til at downloade denne video og bruge den på jeres sociale medier og hjemmesider, til promovering af jeres arrangementer og deltagelse i Danmarks Motionsuge.

FOTOS

Følgende fotos må frit bruges til promoveringen af jeres arrangementer og deltagelse i Danmarks Motionsuge regi. Medier og samarbejdspartnere må også bruge dem til omtale af Danmarks Motionsuge.