Nyheder

Scroll ned for at læse nyheder fra Danmarks Motionsuge.

Husk også at følge Danmarks Motionsuge på de sociale medier:

Quick links for arrangører:

Særlig information og yderligere inspiration til:

Vær med i hele Danmarks Motionsuge
Uge 42 ( 10. – 16. nov.)

TILMELD ARRANGEMENT NU

Kalder alle foreninger, klubber, skoler, arbejdspladser, organisationer, kommuner og privatpersoner.

Vil I også være med i Danmarks Motionsuge som arrangører?

Så er det nu, at I skal tilmelde jeres arrangement i kalenderen.

Danmarks Motionsuge er en god anledning for at nye målgrupper og potentielle medlemmer kan snuse lidt til aktiviteterne i jeres forening, møde jer og ikke mindst kan I vise, hvem I er og hvad lige netop jeres forening kan.

 

Nyhed

Viborg Kommune melder klar til Danmarks Motionsuge

Motion og fællesskab er i fokus, når der i uge 41 endnu en gang er Danmarks Motionsuge. Viborg Kommune bakker op om projektet, hvor kommunens borgere i alle aldre skal have muligheden for at dyrke motion og måske prøve noget helt nyt.

– Vi arbejder meget med mangfoldighed og bevægelse, og det spiller rigtig godt sammen med Danmarks Motionsuge, hvor vi vil give borgerne mulighed for let adgang til motion og forhåbentlig inspiration til mere bevægelse. Allerede nu oplever vi en stor opbakning fra både erhvervs- og foreningslivet, og det er vigtigt for, at det kan lykkes at få så mange borgere som muligt med, fortæller Lars Stentoft, der er direktør for Kultur- & Udvikling i Viborg Kommune.

Af konkrete eksempler arbejder kommunen på et Olde-Trolde-Ræs, hvor daginstitutioner, dagplejere, plejecentre og plejehjem mødes og bevæger sig sammen på tværs af generationer.

Nyhed

PROJEKTLEDER FOR DANMARKS MOTIONSUGE MED SOLID ERFARING STARTER 1. APRIL

Det bliver Ricco Victor, der skal stå i spidsen for ”Danmarks Motionsuge” i de kommende 3 år.
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt den 47-årige projektleder, som blandt andet har været mangeårig direktør for Foreningen Spil Dansk, der står bag musiklivets årlige og landsdækkende festuge, Spil Dansk Ugen.

Målet med Danmarks Motionsuge er klart: Endnu flere danskere skal have mulighed for at opleve både nye og velkendte former for bevægelse og mærke de stærke fællesskaber, idrætten har at byde på.

Vi vil i de kommende tre år gøre alt, hvad vi kan for, at Danmarks Motionsuge bliver en naturlig del af danskernes motions-årshjul.

Vi glæder os til at sætte et vedvarende fokus på, hvordan motion og fællesskab styrker både vores fysiske, sociale og mentale trivsel. I partnerskabet glæder vi os derfor til, at den nye leder for motionsugen trækker i arbejdstøjet og begynder arbejdet den 1. april.